Medlemsregistrering

Hvem skal være medlem
Alle som deltar i aktiviteter og/eller representerer IL Yrjar Friidrett, og som aksepterer idrettslagets og overordnede idrettsmyndigheters lover og bestemmelser kan bli tatt opp som medlem.

Pliktig medlemskap
For å delta som aktiv idrettsutøver skal du jfr. Norges idrettsforbund være knyttet til et idrettslag, og skal du delta under IL Yrjar må du være registrert medlem. I visse sammenhenger krever vi dette også for å delta på treninger, etter som det med ditt medlemskap følger en forsikring som skal sikre deg ved eventuell skade. Les mer om dette under arrangement og friidrettskortet.

Medlemskontingnet og treningsavgift
Vi skiller mellom medlemskontingent og treningsavgift.
Medlemskontingenten betales til hovedlaget, mens den enkelte særidrett, som bueskyting, friidrett og ski tar inn en treningsavgift, for å dekke kostnader forbundet med treninger og aktiviteter til den gruppen du skal representere
Se om klubben og under medlemskap – her finner vi avgiftene.

Innmelding og utmedling
Medlemskontingneten til IL Yrjar, skal normalt faktureres ved starten av året, og medlemskontingenten blir ikke refundert dersom du melder deg ut. Du skal utføre en aktiv handling for å bli medlem i IL Yrjar og du må også utføre en aktiv handling for å bli utmeldt. Så lenge du står registrert som medlem og vi ikke har få beskjed om utmelding, så vil ditt medlemskap bli fakturert.

Fordeler knyttet til medlemskap
Som medlem i IL Yrjar vil du utover alle de sportslige, medmenneskelige og sosiale fordelene oppnå rabatterte priser på en mengde varer og utstyr som tilbys av samarbeidsparter. Dette gjelder bl.a. sportsutstyr. Dette vil du få nærmere orientering om av din nærmelse leder i idrettslaget.
For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år og ha hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned.

Forsikring gjennom medlemskap
Friidrettskortet er obligatorisk for utøvere fra og med 13 år til og med seniorklasse på bane, mens det er frivillig for veteraner inntil 70 år og for mosjonister/stafettløpere (utenom bane). Utøvere opp til og med 12 år er dekket av NIFs barneidrettsforsikring. Kortet er kun pliktig hvis utøveren representerer lagene i Norges Friidrettsforbund og ikke hvis de representerer skolelag eller militære avdelinger. Forsikringen gjelder også for trenere, ledere og dommere når disse sammen med utøvere gjennomfører organisert trening/øvelse, konkurranse eller i formindelse med reise til og fra.

Medlemskapet i idrettslaget er først gyldig og regnes fra den dag første kontingent er betalt.
En søker kan ikke bli tatt opp som medlem i et idrettslag uten at økonomiske forpliktelser til andre organisasjonsledd i NIF er gjort opp.

Fyll inn på blanketten og send oss en mail på yrjar@yarjarfik.no
Yrjar medlemsregistrering

Velkommen!

 • Sponsorer

 • Min Idrett

 • Kalender

  februar 2018
  M T O T F L S
  « apr    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
 • Friidrett

 • Arkiv

 • Gjester

  I dag : 11
  Totalt besøkende: 19240
 • Facebook